Kategorie

Nejprodávanější produkty

Fondue souprava Zobrazit větší

Fondue souprava

58369

Fondue je dnes labužnickou událostí a zpestřením při posezení s přáteli. Postupně si získává po celém světě stále více oblíbenců. Je ideální při posezení s přáteli, v rodinném kruhu, nesmí chybět ani u štědrovečerní večeře. - kompletní souprava na…

Více informací

Dostupnost:

1-2 týdny

614 Kč bez DPH

743 Kč včetně DPH

Více informací

Fondue je dnes labužnickou událostí a zpestřením při posezení s přáteli. Postupně si získává po celém světě stále více oblíbenců. Je ideální při posezení s přáteli, v rodinném kruhu, nesmí chybět ani u štědrovečerní večeře.
- kompletní souprava na fondue
- nádoba s poklicí z nerezové potravinářské oceli o průměru 19 cm
- výška 10 cm
- objem 1,9 litru
- na stranách dvě plastové úchytky pro snadnou manipulaci
- součástí je 6 ks vidliček a nádobka na hořlavou pastu
- průměr stojanu 22 cm
- celková výška 18 cm
- ideální též jako svatební dar nebo vánoční dárek
Tipy a rady:
1. Při správné teplotě (kolem 170 °C) se póry potravin rychle uzavřou, a jídlo nenasává tuk. V kotlíku by nemělo být naráz moc kousků, protože ty by snížily teplotu oleje nebo vývaru.
2. Vlhké potraviny (maso i zeleninu) osušte a zaprašte troškou mouky, nesolte.
3. Tvrdou zeleninu předvařte a osušte.
4. Čím tučnější sýr, tím se bude lépe tavit. Je jedno, jestli je plátkový, tvrdý nebo měkký.
5. Sýrové fondue je třeba stále míchat.
6. Když vám zbydou suroviny při asijském způsobu přípravy, dejte je povařit do kotlíku a ráno dochuťte dobrou polévku.
7. Na účastníka počítejte s 200 - 300 g masa.
8. Pokud budete připravovat i čokoládu, té stačí k tekutosti pouhých 40 °C.
9. Mějte připravené sítko na vylovení drobků, v oleji by se rychle připálily.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: